• White Instagram Icon

INSTAGRAM FEED

®© Copyright

NEWS / HÍREK / ȘTIRI

Székelyföldi csűrök funkcióváltása fotópályázat - 2014

A Hargita Megyei Kulturális Központ a Pogány-havas Kistérségi Társulás kezdeményezésére és a Csík-Gyimes Natúrpark Egyesülettel együttműködve fotópályázatot hirdetett Székelyföldi csűrök funkcióváltása témában. Sajtótájékoztató keretében adtuk át a díjakat a sikeresen pályázott fotósoknak  2014 október 22-én a Hargita Megyei Kulturális Központ könyvtárában.

Romák közössége a vizuális művészeteken keresztül - 2015

A Hargita Megyei Kulturális Központ 2014-ben sikeresen pályázott a Norvég Alapnál a Romák közössége a vizuális művészeteken keresztül című projekttel, melynek lebonyolítása 2015 közepétől 2016 tavaszáig zajlott. Ebben az időszakban két fotótábor és két dokumentumfilm forgatása valósult meg Etéd és Csíkszentgyörgy községekben

Premiul Octavian Radu Topai - 2015

“Arhitectura românească modernă şi contemporană”.
Se pot prezenta fotografii care reprezintă construcţii, locuri, spaţii sau scene urbane, în peisaje naturale sau construite care se încadrează în tema propusă.

Brassaï-Sajtófotó pályázat a Magyar Újságírók Romániai Egyesület szervezésében - 2015

Történetében először szervez sajtófotó-kiállítást a Magyar Újságírók Romániai Egyesülete. Az anyag, amelynek előbemutatója Nagyváradon volt, a HolnapFeszt keretében, a Brassaï 2015 sajtófotópályázatra beérkezett munkákat tartalmazza. 

1 / 1

Please reload